Buy real YouTube subscribers. Best price and warranty.
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΚΥΛΩΝ #9 - Πώς να κερδίσω τον σεβασμό του σκύλου μου - ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ

Follow
Μίλα στο Σκύλο σου by Ilias Raymondis

Οι σκύλοι είναι πλάσματα πιο πολύπλοκα από ότι νομίζουμε και η επικοινωνία μαζί τους είναι πιο πολύπλοκη από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.
Στη σημερινή εποχή, δυστυχώς, αρκετά άτομα νομίζουν ότι η επικοινωνία είναι οι 5 ή 10 εντολές που θα του μάθουμε στην εκπαίδευσή του. Μεγάλο λάθος. Η εκπαίδευση σκύλων είναι απλά τα πρώτα βήματα. Ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου έχει πολλά περισσότερα πράγματα να μάθει.
Πρέπει να μπορεί να επικοινωνήσει με τον σκύλο του και όχι απλά να του εκτοξεύει εντολές και να απαιτεί να τις υπακούσει. Πρέπει να μάθει να κατανοεί τον σκύλο του. Απόψεις του στυλ «το έκανε επίτηδες για να με εκδικηθεί», «είναι πεισματάρης», «θέλει να μου πάρει τον αέρα» είναι η μία μόνο πλευρά της επικοινωνίας, αυτή του ιδιοκτήτη.
Μέσα από την εκπαίδευση σκύλων, οι ιδιοκτήτες πρέπει να μάθουν να μπαίνουν στη θέση του σκύλου και να κατανοούν τους λόγους της συμπεριφοράς του. Πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες του σκύλου σωστά. Το να του κάνουμε όλα τα χατίρια ή να τον έχουμε μόνιμα κλεισμένο κάπου είναι δύο ακραίες περιπτώσεις.
Ωστόσο, ενδιάμεσα, είναι πολλές οι περιπτώσεις που, χωρίς να το θέλουμε, καλύπτουμε μία ανάγκη τη στιγμή που θα έπρεπε να τον αγνοήσουμε και τον αγνοούμε σε στιγμές που θα έπρεπε να καλύψουμε τις ανάγκες του.

Σχετικά βίντεο:
Εκπαίδευση με μεζεδάκια. Δουλεύει ή όχι;
   • ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ #7  Εκπαίδευ...  

Μίλα στο Σκύλο σου Κέρκυρα Μεταμορφώστε τη σχέση σας με τον σκύλο σας

Ολιστική προσέγγιση στην Εκπαίδευση Σκύλων
https://milastoskylosoy.gr

Online Εκπαίδευση Σκύλου και Κηδεμόνα
https://milastoskylosoy.gr/ypiresies/...

Ξενοδοχείο και φιλοξενία σκύλων Κέρκυρα
https://milastoskylosoy.gr/ypiresies/...

Grooming Περιποίηση Καλλωπισμός Σκύλων
https://milastoskylosoy.gr/ypiresies/...

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων:
https://milastoskylosoy.gr/ypiresies/...

Facebook page:
  / milastoskylosoy  

Facebook profile:
  / raimondisil  

Instagram:
  / milastoskylosoy  

TikTok:
  / milastoskylosoy  

#milastoskilosou # dogtraining #dogscorfu #iliasraymondis #ekpedefsiskilon #psixologiaskilon #doglovers #dogtraineracademy #dogvideos #skiloskaivolta #positivetraining #skyloi #doghotel #dogkennels #doghotelcorfu #dogkennelscorfu #onlinedogtraining #doggrooming @doggroomingcorfu #iliasraymondis #holisticdogtraining

posted by wowunqumaap