15 YouTube views, likes subscribers in 10 minutes. Free!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

نقد و بررسی پژو 207 اتومات و مقایسه با 207 مولتی کالر | Peugeot 207 Review

Follow
Pishro Car

#207 #207i #بررسی_207
تست و بررسی کامل 207i به همراه تست رانندگی و شتاب صفر تا صد

♦پژو 207 که در سایر کشورها با نام 206 پلاس شناخته می‌شود، طی سال‌های 20132009 در سبد محصولات شرکت پژو فرانسه قرار داشت. در سال 1389 این هاچبک فرانسوی، نه به‌عنوان فیس‌لیفت پژو 206 بلکه در قالب یک خودرو جدید و با نام پژو 207، در سبد خرید محصولات ایران خودرو قرار گرفت.

♦امکانات پژو 207 پانوراما
کیسه هوای راننده و سرنشین جانبی
سیستم چندرسانه‌ای به همراه شش بلندگو و نمایشگر هفت اینچی لمسی
ترمزهای جلو دیسکی ترمزهای عقب کاسه‌ای (به صورت آپشنال ترمز عقب دیسکی)
رینگ فولادی در نسخه دنده‌ای و رینگ آلومینیومی در نسخه اتوماتیک سقف شیشه‌ای شیشه دودی عقب چراغ‌های عقب با گرافیک جدید کفپوش سه بعدی کابین و صندوق صندلی‌های جلو با تنظیم برقی فرمان برقی
♦پژو 207 در کنار مزایا، از معایبی نیز برخوردار است که در ادامه به مهم‌ترین معایب پژو 207 خواهیم پرداخت
مشکلات گیربکس AL4 در پژو 207
جعبه دنده پژو 207 یکی از نکات بسیار مهم است که باید به آن توجه کافی داشته باشید. در مونتاژ قطعات جعبه دنده این خودرو از مواد بی‌کیفیت استفاده شده‌است و همچنین در سیستم خنک‌کننده گیربکس ضعف‌هایی دیده می‌شود. این مشکلات در گیربکس AL4 پژو 207 موجب شده در زمان معکوس دادن یا جا زدن دنده عقب (R) صداهای آزاردهنده از گیربکس به گوش برسد یا به اتاق خودرو ضربه وارد شود. علاوه‌بر این زمان استفاده از حالت تیپ‌ترونیک شاهد تاخیر آزاردهنده‌ای خواهید بود؛ شاید در دنده‌های سه و چهار این تاخیر چندان محسوس نباشد ولی عمده مشکل شامل دنده‌های یک و دو می‌شود. در مونتاژ قطعات جعبه دنده این خودرو از مواد بی‌کیفیت استفاده شده‌است و همچنین در سیستم خنک‌کننده گیربکس ضعف‌هایی دیده می‌شود
فضای محدود کابین و متریال بی‌کیفیت
یکی دیگر از معایب پژو 207 محدودیت فضا برای سرنشینان است و فضایی که در اختیار راننده و سرنشینان قرار می‌دهد کم و نامناسب خواهد بود. درصورتی‌که راننده و سرنشین جلو حتی اندکی صندلی خود را به عقب حرکت دهند، فضای پا برای سرنشینان عقب بسیار کم و آزاردهنده می‌شود. درواقع پژو 207 برای قشر جوان مناسب بوده و در بهترین حالت تنها یک خانواده سه نفره در این خودرو با محدودیت فضا مواجه نخواهند بود.
♦از ویژگی‌های پژو 207 پانوراما جدید می‌توان به کابین متحول شده اشاره کرد که به امکانات رفاهی بیشتری نظیر سیستم مولتی مدیا مجهز به نمایشگر تمام لمسی و تغییر غربیلک فرمان به نمونه دارای دکمه‌های کنترلگر اشاره کرد. اما خودروی موردنظر علاوه‌بر امکانات رفاهی یاد شده به آپشن مهم دیگری مجهز بوده که به عنوان برگ برنده‌ای در برابر رقبا شناخته می‌شود. آن هم سقف شیشه‌ای یا پانوراما است. در واقع سقف شیشه‌ای نصب شده روی این خودرو، فضایی نسبتا لوکس و جذاب به داخل کابین آورده که می‌تواند لذت رانندگی با آن را افزایش دهد. اما باید به این نکته اشاره کرد که این سقف قابلیت باز و بسته شدن سانروف را نداشته و به صورت یکپارچه نصب شده است که به اصطلاح مون‌روف نامیده می‌شود. این سقف شیشه‌ای توسط پوشش پارچه‌ای نسبتا نازک پوشانده می‌شود که سرنشینان را در برابر نور خورشید محافظت کند. سایر قسمت‌ها در داخل کابین پژو 207 پانوراما هیچ تفاوتی با نمونه‌های قبلی نداشته که این موضوع باعث می‌شود خرید این خودرو همراه با تردید برای خریداران باشد. زیرا اختلاف قیمت قابل توجه برای سقف شیشه‌ای ممکن است چندان توجیه‌پذیر نباشد. چرا که این خودرو به لحاظ فنی و امکانات تفاوت خاصی با نمونه سقف فلزی ندارد. هرچند که قرار است در آینده نسل جدید پیشرانه‌های ایران‌خودرو به همراه جعبه‌دنده جدید روی آن نصب شود. اما در حال حاضر این خودرو به جزو سقف شیشه‌ای ثابت هیچ آورده‌ای برای مالکش به همراه نخواهد داشت. فضای پای کم برای سرنشینان عقب، کیفیت پایین متریال مصرفی و وجود صداهای اضافی پس از گذشت مدتی درون کابین، از معایب بارز این خودرو است. اما ظاهر نسبتا مدرن، طراحی جوان‌پسند و امکانات رفاهی مناسب نیز از مزایای 207 جدید است.
♦درون سینه این شیر پیر فرانسوی یک پیشرانه چهار سیلندر خطی ۱۶ سوپاپه قرار گرفته که با حجم دقیق ۱۵۸۷ سی‌سی، توانایی تولید نیروی 110 اسب‌بخار در دور موتور ۵۸۰۰ RPM را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز که از دور موتور ۴۰۰۰ RPM در اختیار راننده قرار می‌گیرد، برابر با ۱۴۲ نیوتون متر است. این نیرو توسط یک جعبه‌دنده ۵ سرعته دستی و یا ۴ سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلویی منتقل می‌‌شود. اما طبق اعلام مدیران ارشد گروه صنعتی ایران‌خودرو، قرار است به زودی نسخه‌ای جدید از این خودرو راهی بازار شود که به نسخه ارتقا یافته پیشرانه TU5 مجهز است. در نمونه جدید پژو ۲۰۷i پانوراما از پیشرانه EC5 یا همان TU5 پلاس استفاده شده است. این پیشرانه نسبت به نمونه فعلی دارای زمان‌بندی متغییر سوپاپ‌ها است و پمپ روغن آن عملکردی متغیر در شرایط گوناگون را دارد. همچنین برخی اصلاحات انجام شده روی پیشرانه TU5، باعث شده تا TU5 پلاس یا همان EC5 مصرف سوخت و آلایندگی کمتری را نسبت به نمونه فعلی داشته باشد و از سویی بتواند ۱۱۰ اسب‌بخار را با گشتاور ۱۵۰ نیوتون متر تولید کند. این نیرو از طریق جعبه‌دنده ۵ سرعته دستی جدید و جعبه‌دنده ۶ سرعته دستی به چرخ‌های جلوی ۲۰۷ پانوراما با پیشرانه EC5 انتقال می‌یابد.


00:22 مقدمه
2:34 طراحی ظاهری
6:33 مشخصات پیشرانه
9:15 گیریبکس al4
14:17 طراحی داخلی
19:12 فضای عقب
19:49 تست رانندگی
30:18 مزایا و معایب
31:41 شتاب صفر تا صد
32:26 جمع بندی

posted by njegovanzx